Українська правда

Алієв: У "Динамо" немає комплексу "Шахтаря"

Сергей Шемшученко — 11 травня 2009, 19:19

Гравці київського "Динамо" не мають комплексу через те, що протягом останнього року не можуть перемогти донецький "Шахтар" в усіх офіційних матчах. Про це заявив хавбек команди Юрія Сьоміна Олександр Алієв.

"Було неприємно програвати в Донецьку. Після таких матчів завжди важко потім грати, але головне - проявити силу волі, що ми і зробили, вийшовши на поле і перемігши. Безперечно, після вильоту з півфіналу Кубку УЄФА я не спав, переймався, думав", - наводить слова гравця інформвідділ "Динамо".

За словами футболіста, прикро, що "Динамо" програло. "Потім ще більше жалкуватимемо, коли подивимося фінальний матч, в якому ми самі могли брати участь", - додав Алієв.

Коментуючи перемогу над "Таврією" Алієв подякував вболівальникам за підтримку. "Ми були просто зобов'язані виграти і порадувати їх. Ми дуже вдячні їм за підтримку".

На думку футболіста, у фіналі Кубку України на "Динамо" чекатиме настільки ж принципове протистояння, як і Кубку УЄФА.

"Я гадаю, що ані ми, ані вони не поступатимуться і гратимуть тільки на перемогу. Саме в цих матчах успіх не на нашому боці. Але ми спробуємо зробити все, щоб цього разу пройти далі", - наголосив півзахисник.