Українська правда

Алієв не підходить під концепцію гри збірної – Михайличенко

Сергей Шемшученко — 18 серпня 2008, 18:09

У товариському матчі з командою Польщі, який пройде 20 серпня у Львові, збірній Україні не зможуть допомогти Андрій Несмачний та В`ячеслав Кернозенко, які мають ушкодження. Про це на передматчевій прес-конференції у понеділок повідомив головний тренер синьо-жовтих Олексій Михайличенко.

"На матч викликані 23 гравці. Не гратимуть Несмачний та Кернозенко, які мають ушкодження. Усі решта здорові і готуються грати. Важко оцінити стан легіонерів, оскільки вони мало грали за свої клуби. Буде використана максимальна кількість замін, але ряд гравців не зможуть зіграти", - заявив Михайличенко.

Також Михайличенко відзначив, що цей збір останній перед початком відбіркового турніру до ЧС-2010.

"Збори - це останній крок перед стартом. Вони повинні додати впевненості, пройти планово і продуктивно, щоб не повторити гру з Голландією, яка пройшла даремно саме в плані гри, а не результату", - заявив Михайличенко.

Що стосується виборів капітана збірної, то на думку Михайличенка, це не настільки важливо і назвав ці всі вибори "комсомольськими справами".

Не бачить місця в головній збірній країни Михайличенко для динамівця Києва Олександра Алієва, котрий, за словами коуча, "не підходить під концепцію гри збірної".

Про свого майбутнього суперника поляків Михайличенко збирав інформацію, проглядаючи матчі Євро-2008, але знає, що склад суперника буде варіюватися.