Українська правда

Ахметов не збирається купувати ще один футбольний клуб

Сергей Шемшученко — 18 квітня 2009, 14:03

Власник футбольного клуба "Шахтар" Ринат Ахметов ніколи не збирався купувати інші футбольні клуби, зокрема луганську "Зорю".

Так він прокоментувала заяву депутата Верховної Ради України від Партії регіонів Віктора Тихонова про те, що нібито реальний варіант придбання луганського футбольного клубу "Зоря" Ахметовим.

"Мій однопартієць Віктор Тихонов як мінімум здивував своєю необґрунтованою заявою. Ніколи в мене не виникало ідей із приводу придбання будь-якого футбольного клубу, крім "Шахтаря". І, повірте мені, не виникне. Я неодноразово заявляв свою позицію: моє серце давно і цілковито належить винятково "Шахтареві". Немає іншої команди, у житті якої я б мав намір брати участь", - заявив Ахметов, повідомляє сайт "Шахтаря".

"Абсолютно чітко заявляю, що все сказане Віктором Тихоновим - вигадка, повна неправда. Зрозуміло, я співчуваю тій ситуації, у якій опинився клуб "Зоря". Славна колись команда, чемпіон СРСР, справжній символ Луганська сьогодні перебуває на межі зникнення. Але мені втручатися у справи цього клубу було б не просто нелогічно, але і дивно, адже я є керівником зовсім іншого футбольного об'єднання", - відзначив бізнесмен-депутат.

"Я вважаю, що було б здорово, якби Віктор Тихонов узяв безпосередню участь у долі "Зорі". Не словами, а конкретною справою допоміг Луганському регіонові і прославленому футбольному клубові", - додав Ахметов.