Українська правда

Адріано: Після закінчення контракту буде важко залишитися у Шахтарі

Сергей Шемшученко — 21 березня 2015, 15:47

Форвард "Шахтаря" Луїс Адріано розповів бразильським ЗМІ про свої успіхи в нинішній Лізі чемпіонів, а також плани на майбутнє.

"Це була найкраща Ліга чемпіонів у моїй кар'єрі. Я виконав відмінну роботу в складі Шахтаря і цей успіх дозволив мені отримати виклик у збірну Бразилії.

"Звичайно, у світі судять про Шахтар по Лізі чемпіонів. Мало хто спеціально стежить за чемпіонатом України.

У складі збірної маю зіграти проти Франції з Рібері з яким стикався у матчі з Баварією. Рібері - це великий гравець з відмінними футбольними якостями, які він і показав в обох поєдинках з "Шахтарем" у Лізі чемпіонів. Він дуже швидкий і добре поводиться з м'ячем. З ним потрібно бути вкрай обережним.

Наша команда провела ряд відмінних поєдинків у Лізі чемпіонів. Проти Баварії в першому матчі ми грали на рівних, але у повторній зустрічі, на жаль, поступилися 0:7, граючи в меншості. Ми знали, що у них дуже хороша команда, проти якої вкрай складно виступати в Мюнхені. Але такий початок зустрічі нас шокував. Ми постраждали від цього вилучення.

Моє майбутнє? Зараз моя ідея полягає в тому, щоб виконати свій контракт з Шахтарем до кінця. Я не продовжував поточний договір з клубом. Мій контракт закінчується в грудні 2015 року. Зараз мою увагу зосереджено виключно на грі за Шахтар - нам потрібно виграти Кубок України і поборотися в чемпіонаті країни. Це головні цілі для мене.

Чи буде складно залишитись в Україні після завершення контракту? Це правда", - цитує Адріано Шахта.org.