Українська правда

Володимир Кличко: Рахман покаже набагато більше, ніж він може

Сергей Шемшученко — 6 грудня 2008, 12:15

Володимир Кличко, чемпіон світу за версіями IBF, WBO та IBO, чекає від свого майбутнього суперника Хасіма Рам хана з США агресії у бою 13 грудня.

"У майбутньому поєдинку чекаю від суперника, перш за все, агресії. Рахман високомотивований спортсмен. Адже на кону стоять три чемпіонські пояси, і цьому бою приділяється дуже багато уваги", - сказав чемпіон світу.

"До того ж, треба розуміти, що в професійному боксі матеріальна сторона грає не найостаннішу роль. Команда мого противника чудово розуміє, що перемога наді мною дуже вигідна в найближчому майбутньому з фінансової точки зору. Отже, думаю, Рахман покаже набагато більше, ніж він може насправді," - розповів Кличко.

"Не можу сказати, скільки разів ми з командою дивилися обидва бої Леннокса Льюїса з Рахманом... Ми вибрали 10 останніх поєдинків. У залі три великі екрани, на яких вдень і вночі крутяться бої Рахмана, тому особливого акценту на жоден з них не робили".

Цікаво, що Еммануель Стюард, нинішній тренер Володимира Кличка, раніше тренував Леннокса Льюїса, що програв один зі своїх двох боїв з Рахманом важким нокаутом.

"Звичайно, ми спілкувалися з моїм тренером на цю тему. Помилка там була лише одна: Хасім Рахман сидів в Південній Африці і готувався до бою, а Леннокс Льюїс знімався разом зі мною у фільмі "11 друзів Оушена", - цитує Володимира офіційний сайт братів Кличків.