Українська правда

Віталій Кличко: Валуєв прямо як гарна дівка на виданні, яка ніяк не може скласти собі ціну

Сергей Шемшученко — 7 березня 2010, 20:52

Чемпіон світу з боксу в надважкій вазі Віталій Кличко назвав причини, через які на поєдинок з ним не погоджується росіянин Ніколай Валуєв.

"Скажу чесно: наша команда втомилася вести переговори з Ніколаєм. Ті пропозиції, які ми отримуємо з табору Валуєва, нас не влаштовують.

Поясню чому. У мене є два припущення, чому нам висуваються такі космічні суми (сторона Валуєва вимагала за бій 4 мільйони доларів), погодження на які не є можливим.

Перше: знаючи, що, програвши другий бій поспіль, йому, швидше за все, доведеться завершити кар'єру, суму в 4 мільйони доларів Ніколай розглядає як "пенсійні гроші".

Другий варіант, який мені видається більш ймовірним: Микола не хоче цього поєдинку і називає нереальну суму, знаючи наперед, що її буде неможливо задовольнити.

У нього постійно знаходяться якісь "але": я готовий, але дайте мені те, дайте мені це. Прямо як гарна дівка на виданні, яка ніяк не може скласти собі ціну.

Довго чекати я не буду. Давайте не будемо забувати, хто чемпіон і хто диктує умови. Ніколай цікавий лише своїми величезними розмірами, а не своїми спортивними здібностями та майстерністю.

Якщо переговори будуть і далі так тривати, ми їх припинимо і укладемо контракт з іншим суперником", - підсумував Кличко-старший.

sports.ru