Українська правда

Валуєв під час зйомок фільму ледве не побив дзюдоїста

Сергей Шемшученко — 12 травня 2009, 22:13

Чемпіон світу з боксу у важкій вазі Микола Валуєв і бронзовий призер Олімпіади в Афінах дзюдоїст Дмитро Носов ледве не влаштували бійку.

Під час зйомок бойовика "Шлях" епізод з ключовою сценою ледве не закінчився трагедією.

Зокрема головні герої одного з епізодів - чемпіон світу з боксу у важкій вазі Микола Валуєв і бронзовий призер Олімпіади в Афінах дзюдоїст Дмитро Носов - ледве не влаштували бійку на знімальному майданчику.

Носов, який виграв бронзу Олімпіади-2008 зі зламаною рукою, за сценарієм повинен зупинити громилу-в'язня, якого грає Валуєв.

Однак актори надто серйозно підійшли до роботи над цією сценою. Щоб між ними не виникло приятельських відносин, Дмитро і Микола принципово не спілкувалися один з одним. Під час чергового дубля Дмитро в запалі застосував один з больових прийомів, що не входило в початковий сценарій. Розсерджений несподіваною агресією партнера по картині Валуєв вже готовий був познайомити дзюдоїста зі своїм коронним ударом з правого, однак асистент режисера, зрозумівши серйозність ситуації, встиг зупинити зйомки і розвести акторів "по різних кутах".

Після нетривалої заспокійливої бесіди робота була продовжена, і пізніше і Валуєв, і Носов зізналися, що конфлікт допоміг їм зіграти епізод максимально реалістично. А кращим був визнаний як раз той дубль, коли обидва спортсмени як слід розлютились.

ТСН