Українська правда

Узєлков нокаутував Шимчіча і відстояв титул

Сергей Шемшученко — 15 червня 2008, 10:57

14 червня в Києві відбувся черговий, уже третій турнір з професійного боксу, проведений промоутерською компанією "K2 East Promotions"» цього року в столиці України. Усього в рамках вечора пройшло вісім двобоїв, включаючи головний бій за титул Інтерконтинентального чемпіона з версії WBA у напівважкій вазі (до 79,4 кг) В'ячеслава Узелкова.

Свій другий захист титулу Узєлков почав, не форсуючи події, які і його суперник Денис Шимчіч. Здавалося, що такий невисокий темп був на руку Шимчічу, що боксував другим номером і не дозволить українцю створити щось небезпечне. Утім, В'ячеслав сам до цього не занадто прагнув. Так пройшли два стартових раунди і половина третього, як раптом Узєлков точно вистрілив правим кросом, після якого Шимчіч звалився, як підкошений. Денис зміг піднятися до закінчення рахунка рефері, але явно не був готовий продовжувати двобій. Третя людина у ринзі була іншої думки, але як тільки Узєлков пішов на рішуче добивання, кут словенця викинув білий рушник.

Таким чином, Узєлков здобув перемогу технічним нокаутом у третьому раунді.

Після бою Узєлков заявив: "Вдячний усім уболівальникам за те, що незважаючи на таку погоду, в яку хочеться сидіти вдома, вони прийшли поуболівати за мене. Я завжди обіцяю своїм шанувальникам, що покажу гарний, якісний і красивий бокс. Коли я виходжу в ринг, у мене немає почуття, що я можу виграти або програти. Я просто виходжу боксувати. А боксую я добре, ви всі це знаєте. Це моя професія, що я люблю і виконую так, як можу. Я хочу зустрітися з будь-яким чемпіоном світу. У мене немає пріоритетів, я просто хочу заволодіти чемпіонським поясом".

www.k2east.com