Українська правда

У бою Котельник-Майдана судді можуть бути необ'єктивні - Джуман

Сергей Шемшученко — 2 лютого 2009, 18:56

У бою чемпіона світу WBA Андрія Котельника та Маркоса Майдани може бути необ'єктивне суддівство. Про це заявив Роман Джуман, колишній партнер Котельника у збірній України.

"На жаль, може бути необ'єктивне суддів. А надто там, де фінансова вигода. Те, що Майдана - боксер "Юніверсуму" наводить на нехороші думки", - прокоментував боксер бій, запланований на 7 лютого.

"Багато хто не уявляв, як може програти Котельнику, але програвав. Котельник не має дуже потужного удару, але в нього дуже хороша реакція, міцний захист. З такими панчерами, як Майдана, він любить боксувати", - наводить слова Джумана proboxing.com.ua.

"Швидше Андрій зловить Майдану на удар, як він це часто робить, аніж Майдана. Для панчера Котельник може виглядати середнячком. Але насправді вийшовши проти нього, зовсім інше відчуття, коли ти не можеш попасти. Це в Андрія від Бога. "Зарубитись" з Майданою не треба. Думаю, Котельник це розуміє. Знаю точно, що бій буде не легкий. Але впевнений у перемозі Котельника", - розповів спортсмен.