Українська правда

Туа повернеться на ринг шостого червня

Сергей Шемшученко — 19 січня 2009, 12:11

Представники двох найсильніших новозеландських важковаговиків Девіда Туа і Шейна Камерона після складних переговорів домовилися щодо бою між цими боксерами.

Якщо Камерон 7 березня отримає перемогу у поєдинку проти Лео Нолана, 6 червня він зустрінеться з Туа. Кожен боксер отримає за цей поєдинок по 500 тисяч доларів.

"Я справді давно не виходив на ринг, але повинен сказати, що це добре, оскільки у мене була можливість приділити час іншій стороні свого життя - ролі батька і чоловіка", - цитує слова Туа сайт Boxingscene.com.

"Тепер я зможу показати все, на що здатний. Щасливий спортсмен - хороший спортсмен. Щасливий боєць - небезпечний боєць. Протягом останнього року головним пріоритетом для мене були стосунки з дружиною і синами. Знаючи, що тут у мене все гаразд, я можу віддати всі сили підготовці до бою. Зараз у мене немає інших справ і можна повністю зосередитися на тому, щоб перемогти", - сказав Туа.

Нагадаємо, що останній раз Туа виходив на ринг у вересні 2007 року, перемігши Серроне Фокса технічним нокаутом у другому раунді (8-5, 8 Kоs).