Українська правда

Ципко відновляється після двох травм

Сергей Шемшученко — 20 травня 2010, 09:55

Відомий український боксер Віталій Ципко відновлюється після декількох травм, які турбують його з літа минулого року.

Спортсмен поки не знає, коли відбудеться його повернення на ринг, але думки про відхід з боксу 33-річного спортсмена не відвідують, повідомляє allboxing.ru з посиланням на BoxingScene.com.

"Я все не можу повністю відновиться, - розповів Ципко. - Наразі я навіть бігати не можу. Спочатку у мене була травма плеча, тому я вирішив "розвантажити" руки і почав бігати, але потягнув зв'язки стегна. Фахівці сказали, що потрібна операція, бо без неї відновлення затягнеться. Але я не дуже хочу операції, тому вирішив почекати".

За словами українця, його німецькі промоутери з Sauerland Event з розумінням ставляться до ситуації, що склалася і чекають на його одужання.

"Ми не можемо обговорювати якісь плани на майбутнє, я буду розглядати варіанти тільки після відновлення", - сказав Ципко.

"З плечем ситуація поступово покращується, але друга травма мене все ще турбує. Сподіваюся, до літа все стане зрозуміліше. Не хочу заглядати далеко. Мої травми не важкі, і, сподіваюся, що все пройде само по собі. Мені доведеться знову психологічно звикнути до тренувального графіку, а потім з потрібним настроєм і новою енергією повернутися на ринг", - додав спорстмен.

Нагадаємо, останній поєдинок, який був відбірковим за версією IBF у другій середній вазі, Ципко провів у квітні минулого року проти Лібрадо Андраде і програв одноголосним рішенням суддів.