Українська правда

"Тайсон" переміг збірну клубів України

Сергей Шемшученко — 28 грудня 2008, 11:23

У Дніпропетровську у боксерському клубі "Тайсон" відбулось традиційне свято боксу - матчева зустріч з боксу між командами боксерського клубу "Тайсон" зі збірною клубів міст України.

У поєдинках взяли участь двадцять боксерів - по десять спортсменів із обох команд. Команда клубу "Тайсон" перемогла команду збірної клубів міст України з рахунком 9:1, повідомляє Укрінформ.

Так у вазі до 52 кг Максим Мірошниченко ("Тайсон") здобув перемогу над Романом Савченком із Дніпропетровська, у категорії до 57 кг господар клубу Антон Репешко програв одеситу Івану Хабалашвілі, а Андрій Букрєєв ("Тайсон") переміг Євгена Костенко (Маріуполь). У вазі до 60 кг Олексій Бондаренко ("Тайсон") здобув перемогу над боксером із Донецька Данилом Мітіним. У вазі до 64 кг Ілля Шувалов ("Тайсон") переміг Ярослава Москальова з Тернополя, у категорії до 69 кг Олексій Зенцов ("Тайсон") переміг Артема Кудрявцева. Члени клубу "Тайсон" Ігор Слизовський у вазі до 75 кг переміг одесита Олександра Чумаченка, а Расул Мирзоєв - маріупольця Євгена Дробота. У вазі до 74 кг Владислав Войталюк ("Тайсон") переміг Романа Мітіна з Донецька. А у "найважчій" категорії до 81 кг Олександр Миргород ("Тайсон") здобув перемогу над Романом Трошиним з Івано-Франківська.

Всі переможці отримали грошові винагороди, а вихованці боксерського клубу "Тайсон" Олексій Бондаренко та Ігор Слизовський отримали посвідчення та значки майстрів спорту.