Українська правда

Суперника Пакьяо буде оголошено до початку наступного року

Сергей Шемшученко — 17 грудня 2010, 16:46

Майкл Конц, радник одного з кращих боксерів незалежно від вагової категорії філіппінця Менні Пакьяо, заявив, що майбутній суперник філіппінського боксера буде оголошений у проміжку від одного тижня до двох.

Наступний бій Пакьяо повинен відбутися 7 травня 2011 року на арені "MGM Grand" в Лас-Вегасі, пише allboxing.ru з посиланням на BoxingScene.com.

Головними кандидатами на бій з філіппінцем є: екс-чемпіон світу в трьох вагових категоріях американець Шейн Мозлі, чемпіон світу в напівсередній вазі за версією WBC американець Андре Берто і чемпіон світу в легкій вазі мексиканець Хуан Мануель Маркес.

Остаточне рішення буде прийнято після повернення в США (19 грудня) глави промоутерської компанії "Top Rank" Боба Арума, який знаходиться на Філіппінах, де сьогодні Пакьяо святкує свій 32 день народження.

"Ми ще не прийняли рішення. І не плануємо приймати його в найближчий тиждень або два. Що за поспіх? Ми обговорюємо з Бобом Арумом всіх можливих опонентів, і вирішимо на наступному тижні. Повернувшись в США, Арум зв'яжеться з представниками суперників і тоді подивимося, що буде далі", - сказав Майкл Конц.