Українська правда

Стюард: "Кличко сказав, що не хоче битися з Мормеком, але всі інші відмовляються"

Сергей Шемшученко — 12 жовтня 2011, 14:02

Емануель Стюард, тренер Володимира Кличка, хотів, щоб наступним суперником його підопічного став 30-річний американець Кріс Арреола, якого Віталій Кличко переміг у 2008 році.

Стюард зустрічався з тренером Арреоли Генрі Раміресом, але останній запропонував трохи почекати. У результаті 10 грудня чемпіон світу у важкій вазі за версіями WBO, IBO, WBA і IBF зустрінеться з французом Жаном-Марком Мормеком, пише boxingscene.com.

"Я хотів бою Кличко - Ареола. Я розмовляв з Володимиром два дні тому. Він сказав, що хоче битися в Америці, але не може знайти опонента. Я говорив про це Генрі, але він відповів, що бій Арреоли з Володимиром можливий не раніше 2012 року. Незважаючи на те що Кличко чемпіон, ніхто не хоче битися з ним. У результаті виник варіант з Мормеком", - сказав Стюарт.

"Тоді Володимир сказав: "Я не хочу битися з Мормеком, але всі інші відмовляються". Що стосується мене, то я хочу бою з Арреолою, щоб відновити зв'язок з американськими фанатами. Крім того, у Кріса є потрібні габарити і дух, щоб вивести Володимира із зони комфорту. Кличко легко перемагає всіх одним лівим прямим ударом. Кріс же змусить Володимира битися", - цитує Стюатра sport-express.ru.