Українська правда

Сіллах: Років через п'ять буду пурхати, як метелик і жалити як бджола

Сергей Шемшученко — 30 березня 2010, 09:58

Український боксер Ісмаіл Сіллах, який нині живе і тренується у США, впевнений, що згодом на нього чекає велике майбутнє.

Про це боксер розповів в інтерв'ю championat.ru.

"У мене великий любительський досвід, ще трохи часу для, так би мовити, акліматизації у профі і я зможу завоювати чемпіонський титул.

На даний момент я хотів би перевірити себе з першою десяткою свого дивізіону. Поки супротивники були не особливо сильні, але добре себе проявили Армен Азізян і Девід Вітт. З ними довелося працювати на повну.

Я хочу боксувати в надважкій вазі, але подивимося, як буде набиратися вага. Років через п'ять буду пурхати, як метелик і жалити як бджола, а там подивимося", - каже Ісмаіл.

Свій наступний бій українець проведе в найближчу суботу проти Даніеля Джуди в Лас-Вегасі.

"Про майбутнього суперника знаю небагато, дивився кілька його боїв. Зараз проводжу спаринги і готую сюрпризи для нього", - каже Сіллах.

На запитання: "Сам Рой Джонс говорить, що ваш талант його вразив. Він переконаний, що ви виросте в великого майстра.", - українець відповів:

"Мені ще дуже багато треба працювати, щоб наблизитися до зірок світового боксу. Але якщо я буду робити все правильно, світ обов'язково запам'ятає ім'я Ісмаіла Сіллаха".