Українська правда

Сіллах: Хочу стати чемпіоном світу у трьох вагових категоріях

Сергей Шемшученко — 4 серпня 2008, 11:18

Українець Ісмаіл Сіллах збирався податися в "профі" після Олімпіади. Але допінг-скандал цей процес прискорив. Сіллах уже живе в Лос-Анджелесі і провів два двобої на професійному ринзі. У цих зустрічах він здобув переконливі перемоги нокаутом у першому раунді.

Про життя за кордоном і мрії: "В Америці усе відмінно - це країна можливостей, а це саме те, що мені потрібно. Я живу і тренуюся в Лос-Анджелесі. Умови дуже гарні, мені знімають гарну квартиру, поруч із тренувальним залом. Я тренуюся в одному залі з Джеймсом Тоні, спілкуємося з ним. Він був на моїх боях, виходив разом із мною в ринг. Так що усім задоволений. Моя мрія - стати гарним професійним боксером, а виконати цю мрію реально тільки в США. Я хочу стати чемпіоном в трьох вагових категоріях: напівтяж, перша важка вага і супертяж. Так що трохи доведеться зачекати, років з 5-ть!".

Про менеджера: "Знайомство з Готцевом відбулося на чемпіонаті світу в Чикаго в 2007-му. Він був присутній на турнірі, побачив мій бій з американцем. Йому дуже сподобалося і він запропонував залишитися в Америці, перейти в профі. Але на той момент у мене мріях була тільки Олімпіада. Ми підтримували з Івайло зв'язок, і я планував поїхати до нього після Олімпійських ігор. Але за відомими вже причинами вийшло трохи раніше".

Про олімпіаду в Пекіні: "Я буду стежити за хлопцями і уболівати від усієї душі. Вони всі мені як родина. Я знаю, як важко до цього йшли, і дуже хочу, щоб у них вийшло. Буду радий будь-якої медалі наших спортсменів", - цитує Сіллаха "Сєгодня".

www.ukrbox.com.ua