Українська правда

Сенченко: Хаттон - зручний суперник для мене

Сергей Шемшученко — 20 листопада 2012, 22:39

Українець В'ячеслав Сенченко (32-1-0, 21 КО) у найближчу суботу проведе один з найважливіших боїв у своїй кар'єрі.

Його суперником буде знаменитий Ріккі Хаттон (45-2-0, 32 КО), про методи бою з котрим розповів в інтерв'ю Showtime Sports Сенченко.

"Нам потрібний хороший джеб, хороший джеб, коли суперник йде вперед, а також хороша робота ногами і гострі атаки. Я боксер класичної школи, тому мені необхідно контролювати бій", - почав він.

"Я більше люблю суперників, які йдуть на мене, ніж тих, які відступають. Якщо я зможу диктувати темп бою, і не дозволю Ріккі відчути свій ритм, я матиму можливість реалізувати свою стратегію і виконати свій план бою", - вважає Сенченко.

Також він сказав, що для нього головне - перемога над суперником, який повернеться у бокс після трьох з половиною років перерви, а не метод її досягнення.

"Я не прагну будь-що виграти нокаутом. Я хочу хорошого, технічного бою. Хорошого бою на дистанції. Якщо я зможу завершити бій раніше - це буде добре, але я можу і набирати очки", - переконаний українець.

"Якщо не буде травм, я зможу добре виступити. З оком більше немає проблем, це було всього один раз з Маліньяджи. Відтоді у мене не було жодної травми", - цитує Сенченка 24boxing.com.ua.