Українська правда

Саліта хоче виступити у андеркарті бою Котельника

Сергей Шемшученко — 6 травня 2009, 19:22

Уродженець Одеси та перший номер рейтингу WBA Дмитро Саліта буде добиватися права на бій із чемпіоном світу за цією ж версією українцем Андрієм Котельником.

"Я отримаю право на бій проти переможця пари Андрій Котельник - Амір Хан. Зараз я перебуваю на зборах в Поконосі, готуюся до поєдинку 24 травня у Неваді проти Рауля Муньоза. Після цього я хотів би виступити в андеркарті Хан - Котельник (27 червня у Лондоні), щоб у переможця не було жодних шансів відмовитися від зустрічі зі мною", - сказав громадянин США.

За словами боксера на прізвисько "зірка Давіда", він готовий стати наступним суперником Ріккі Хаттона, якщо той повернеться на ринг після поразки від Пакьяо.

"Хан хороший боксер, але легко вразливий. Хан популярніший у світі, і зустріч з ним була б набагато цікавішою для глядачів. Але у Котельника теж дуже непогані шанси на перемогу. Якщо чесно, то я навіть не розумію, чому не він є фаворитом у цій зустрічі. Перемога над будь-яким із цих хлопців принесла б мені достатню популярність", - наводить слова боксера boxnews.com.ua із посиланням на Boxingtalk.com.