Українська правда

Російський менеджер набрехав про бій Кличко-Рахман

Сергей Шемшученко — 16 грудня 2008, 10:02

Менеджер Алєксандра Повєткіна Владімір Хрюнов збрехав про те, що бій Володимира Кличка та Хасіма Рахмана не викликав інтересу у німецької публіки.

"Чесно кажучи, цей бій викликав у мене суцільне розчарування. Для чого влаштовуються боксерські поєдинки? Насамперед для глядачів. А в цю суботу я вперше побачив в Манхаймі напівпорожні трибуни. Тобто в Німеччині навіть на Кличка народ не пішов! Хоча що в цьому дивного - бій спочатку був позбавлений інтриги. Хасім Рахман вийшов на ринг відбувати номер - він його і відбув", - сказав Хрюнов у своєму коментарі виданню Советский спорт.

Як відомо, бій Кличка-молодшого з Рахманом зібрав повний зал.

"Недобре це якось з точки зору історії. Все-таки поєдинок за три чемпіонські титули - це велика подія, а у результаті вийшло відкрите тренування. Було видно, що Володимир не дуже мотивований - прекрасно розуміючи, що суперник не його рівня, Кличко провів бій в акуратній, обережній манері і переміг заслужено, але нічого цікавого не показав", додав менеджер.

На його думку, такі поєдинки не потрапляють у підручники, в історії боксу помітного місця не залишають.

"Інша справа, коли на ринг проти українця вийде гідний опонент. Наприклад, Алєксандр Повєткін. Переговори про бій з Кличком-молодшим йдуть повним ходом, і протягом тижня-двох я вже зможу назвати його точну дату", - прорекламував свого клієнта Хрюнов.