Українська правда

Росіянин Повєткін переможе свого співвітчизника Дмітренка і зустрінеться з Кличком - Зауерланд

Сергей Шемшученко — 14 квітня 2009, 09:56

Німецький промоутер офіційного претендента на титул IBF Алєксандра Повєткіна Вільфрід Зауерланд упевнений, що росіянину під силу на рівних битися з українцем Володимиром Кличком.

"Алєксандр - офіційний претендент версії IBF, так що його двобій з молодшим Кличком обов'язково відбудеться, - заявив Зауерланд "Совєтскому спорту".

"Можна навіть приблизно спрогнозувати коли. Дивіться: у Володимира Кличка бій наприкінці червня, додамо пару місяців на відновлення і відпочинок, стільки ж - на підготовку... Виходить, мову можна вести про жовтень, а скоріше, листопад нинішнього року. Думаю, за цей час ми організуємо Повєткіну ще один бій..."

Не проти Зауерланд проти того, щоб Повєткін зустрівся зі своїм співвітчизником Алєксандром Дмітренком.

"Дмітренко - дуже непоганий для Алєксандра суперник. Він і габаритами, і манерою ведення бою дуже нагадує Володимира Кличка."

Промоутер Повєткін також впевнений, що в його підопічного не буде проблем в поєдинку з Дмітренком.

"Претендент від претендента відрізняється. Так, Дмітренко сильний боксер. Але кого він перемагав? Луана Краснічи? Упевнений, що Повєткін сильніше. І в тому, що в бої з Дмітренко він переможе. Навіть проти Кличка Алєксандр не буде хлопчиком для биття - це я вам гарантую. Як і те, що двобій Повєткін - Кличко обов'язково відбудеться."