Українська правда

Рахман пообіцяв Америці перемогти Кличка-молодшого

Сергей Шемшученко — 4 листопада 2008, 10:39

"Америка, обіцяю тобі, я можу ударити зліва, можу правою, по корпусу, аперкотом. У мене відмінна команда: Маршал Кауфман, Стіві Нельсон", - так звернувся до своїх уболівальників неочікуваний претендент на чемпіонські пояси IBF/WBO Хасім Рахман, який, можливо, проведе 13 грудня поєдинок в німецькому Маннхаймі проти Володимира Кличка.

"Не варто списувати мене з рахунків. Але таке ставлення було до мене завжди, тому я вже звик. Відтоді, як я став професіоналом, мені говорили, що я не вартий витрачених на мене грошей. Коли я перший раз втратив титул, про мене так говорили. Але моя команда не кинула мене, вони вірили в мене, і, що головне, я сам вірив в себе.

Упевнений, що зараз зможу побити будь-якого парубка з надважкого дивізіону у будь-який день, і я упевнений в тому, що зможу відповісти за свої слова. Я обов'язково підготуюся до бою з Кличком і підійду до цієї зустрічі у кращій формі. Я на шляху до завоювання чемпіонського титулу. Я буду більш підтягнутий, зібраний і сфокусований. Я розставлю всі крапки над і, не сумнівайтеся в цьому. Я не просто зацікавлений у спробі завоювати чемпіонський титул - я завоюю цей пояс".

Boxnews.com.ua за матеріалами Boxingscene.com