Українська правда

Президент WBC нагородив українських військових медалями

Андрій Твердохліб — 18 травня, 15:00
Президент WBC нагородив українських військових медалями

Президент Всесвітньої боксерської Ради (WBC) Маурісіо Сулейман нагородив українських військових, які приїхали в Саудівську Аравію підтримати Олександра Усика, медалями організації.

"Ви – герої для всього світу. Ви – приклад хоробрості та волі до перемоги. Жертву, яку ви принесли заради своєї країни, пам'ятатимуть століттями», - зазначив Сулейман
«Усі країни, що є членами WBC, а також Мексика, де розташована наша штаб-квартира – дивляться на вас і плачуть. Ми сприймаємо вас як героїв та приклад того, як бути хоробрими, боротися, не здаватися і завжди прагнути перемоги", - зазначив він.

Маурісіо Сулейман з українським військовим

Маурісіо Сулейман з українським військовим

Зазначимо, що присутність військових забезпечив сам український боксер за власний кошт.

Як повідомляє наш кореспондент на місці подій Максим Розенко, WBC разом із промоутерською компанією K2 Promotion в Ер-Ріяді виступили ініціаторами нагородження 30 українських військових, серед яких були захисники Маріуполя та представники галузі енергетики.

"Ця ідея виникла випадково, — говорить віцепрезидентка української ліги професійного боксу Аліна Шатернікова. — Під час вибору рукавичок на бій. Маурісіо Сулейман натхнено підтримав наші починання".

Після нагородження учасники зробили спільне пам'ятне фото.