Українська правда

Повєткін залучив для підготовки до наступного поєдинка колишніх суперників Кличка

Сергей Шемшученко — 20 травня 2008, 15:57

Фото сайту федерації професійного боксу Росії
Спарринг-партнерами обов'язкового претендента на титул чемпіона світу за версією IBF росіянина Олександра Повєткіна будуть відомі американські боксери Джаміль Макклайн і Деварріл Уільямсон.

Макклайн вже прибув у тренувальний табір росіянина, а прибуття Уільямсона очікується на наступному тижні. Варто відзначити, що обидва спарринг-партнери Повєткіна свого часу були суперниками діючого чемпіона світу за версіями IBF і WBO українця Володимира Кличка. Менеджер російського боксера Володимир Хрюнов вибір спарринг-партнерів пояснив габаритами, досвідом і манерою ведення бою.

Крім американських боксерів до табору Повєткіна найближчим часом повинен прбути і тренер із США, ім'я якого поки не розголошується. Зараз претендент на чемпіонський титул працює під керівництвом свого постійного тренера Валерія Бєлова.

Де відбудеться наступний бій Поветкина, і хто буде його суперником - поки невідомо, проте адміністрація Московської області веде переговори про те, щоб поєдинок пройшов 19 липня у передмісті Москви у Чехові. Нагадаємо, що Олександр Повєткін став переможцем відбірного турніру претендентів IBF і отримав право на бій з Володимиром Кличком, який повинен відбутися не пізніше 26 листопад 2008 року.

Lenta.Ru