Українська правда

Плотніков: На нокаут не налаштовуюся

Сергей Шемшученко — 26 червня 2009, 15:53

Український боксер Віктор Плотніков (21-1-0, 10 КО) у бою за вакантний титул чемпіона Європи за версією EBA налаштовується пройти всю дистанцію у 12 раундів.

"Тактика багато в чому буде залежати від того, як буде діяти суперник. На нокаут я ніколи не налаштовуюся, завжди готуюся на повну дистанцію. І зараз готовий відпрацювати всі 12 раундів. Якщо вийде закінчити бій достроково - добре, чому ні, але це не самоціль", - наводить слова львів'янина сайт K2 East Promotions.

За словами спортсмена, він бачив лише один поєдинок з участю суперника - Шерзодбека Алімджанова (15-0-0, 10 КО) з Узбекистану.

"Я бачив - шестираундовий бій проти Винниченка в Києві. Якісь глибокі, однозначні висновки з цього бою зробити складно. Склалося враження, що узбек працював не на повну силу, не форсував особливо, на нокаут працював лише в перших раундах, а потім боксувати як на спарингу", - додав українець.

"Не можу сказати, що узбек показав щось особливе, але боксер він, безумовно, дуже хороший. Швидкий, різкий, агресор в ринзі, б'є комбінаціями, про атаки в корпус не забуває. Школа хороша, стійки він міняв кілька разів і однаково успішно боксувати як "у правші", так і "в лівші". Ще мені він здався занадто самовпевненим, навіть нахабним боксером, часто кидався на суперника, розкривається, ризикував", - розповів Плотніков.

"Видатного майстра я в ньому не побачив", - підсумував наш співвітчизник, який вийде на ринг 27 червня у львівському Палаці спорту "Україна".