Українська правда

Олександр Дмитренко: Знайомство з Луаном Краснічі не завадить мені перемогти його

Сергей Шемшученко — 14 листопада 2008, 09:10

Перший номер рейтингу WBO у надважкій вазі українець Олександр Дмитренко заявив, що особисте знайомство із суперником не завадить його перемогти. Про це повідомляє Sportbox.ru.

"Особисте знайомство з Луаном Краснічі не завадить мені діяти жорстко у бою. Ні, у мене подібних комплексів немає", - сказав боксер.

"Зараз для мене важливий кожен бій. І хоча Луан Краснічі провів свій останній поєдинок півтора роки тому і програв його, недооцінювати цього боксера не можна. Адже і палиця раз на рік стріляє", - додав він.

Також Дмитренко розповів, що колись суперники разом тренувалися і спарингували:

"Колись ми навіть разом тренувалися і спарингували, років п'ять-шість тому, але з першим ударом гонгу дружба закінчується - якщо ти не б'єш суперника, він б'є тебе. Закон боксу!"

"Я добре підготувався до цього бою і обов'язково його виграю", - додав українець.

Дмитренко вважає, що його часто порівнюють із Кличками:

"Мене часто порівнюють з братами Кличками, і я не бачу у цьому нічого поганого. Вони багато досягли - і не лише в спорті, але і в житті. Поки Клички боксували в Universum Box Promotion, ми часто спілкувалися на тренуваннях, вони допомагали мені порадами, учили тому, як треба себе правильно поводити у боксерському бізнесі".

"У 2002 році, коли Володимир готувався до поєдинку з Джамілем Маклайном, ми спарингували. Ми як і раніше залишаємося в контакті, інколи зідзвонюємося", - розповів боксер.

Нагадаємо, Олександр Дмитренко проведе свій бій проти екс-претендента на титул чемпіона світу німця албанського походження Луана Краснічі 15 листопада у німецькому Дюсельдорфі.