Українська правда

Одлі Харрісон не має наміру завершувати кар'єру

Сергей Шемшученко — 3 грудня 2010, 20:20

39-річний британський супертяж Одлі Харрісон планує продовжити свою боксерську кар'єру, незважаючи на невдалий виступ в поєдинку проти чемпіона WBA в суперважкій вазі Девіда Хея.

Про це заявив сам боксер, пише allboxing.ru, посилаючись на BBC.

"Після роздумів про бій і його результат, я прийняв рішення продовжити свій шлях у боксі", - сказав боксер.

За три неповних раунди Харрісон викинув всього один удар, чим заслужив справедливу критику британських фанатів, які сподівалися, що він виконає хоча б частину своїх гучних передматчевих обіцянок.

Британська рада з контролю в сфері боксу намагається зараз позбавити Харрісона хоча б частини його гонорару за надто пасивне ведення бою, однак, за словами Харрісона, в його тактиці був свій сенс, а бій був зупинений занадто рано.

"Наші маневри і обманні випади в перших двох раундах врівноважували один одного, і я тільки намагався прилаштуватися до його ритму, коли Девід "вибухнув", - сказав Харрісон.

"Я ніколи не думав, що Девід зуміє так мене потрясти, але всім було видно, що зупинка бою була передчасною, і мені потрібно було дати можливість продовжити бій, нехай навіть це б і призвело до нокауту. Мені не дали шанс продемонструвати свою стійкість, настрій і бажання продовжити бій і вирівняти його", - зазначив Харрісон.