Українська правда

Нужненко: Ми дещо приготували проти ударів Сенченка у печінку

Сергей Шемшученко — 9 квітня 2009, 17:52

Юрій Нужненко (28-0-1, 13 КО) не буде прагнути за будь-яку ціну завершити бій за титул чемпіона світу за версією WBA проти українського третього номера WBA В'ячеслава Сенченка (28-0-0, 20 КО) нокаутом.

"Підготовка пройшла відмінно, тренувався протягом двох місяців. Уявлення про манеру суперника і раніше мав, але перед боєм ми з тренером вивчили записи чотирьох його боїв досконало. Вважаю, мені вдалося досягти головної мети - вийти на пік форми перед завтрашнім боєм", - сказав чемпіон.

За словами Нужненка, Сенченко - досвідчений та технічний боксер.

"У нього колосальна кількість боїв у любителях, і на професійному ринзі В'ячеслав провів майже 30 боїв і всі виграв. Легкого бою я не очікую, це дуже серйозний суперник і він дуже мотивований, адже це найважливіший бій в його кар'єрі. Так що завтрашнє протистояння напевно буде видовищним і безкомпромісним", - наголосив боксер.

Як розповів чемпіон, він буде методично тиснути та пресингувати, "не давати дихати" всі 12 раундів, не зменшуючи обертів.

"Бігати від суперника по рингу я не збираюся і сподіваюся, що Сенченко при своїх трибунах також буде готовий до загострення і безкомпромісного бою", - додав Нужненко.

"Упор, як і завжди, робився як на захист і корпусу, і голови. І проти ударів по корпусу у виконанні Сенченка ми дещо придумали. Що саме, глядачі побачать у рингу.

Я ніколи не прагну до нокауту будь-якою ціною, працюю насамперед на поступове руйнування захисту суперників. Але коли бачу, що можу закінчити бій достроково - закінчую. І якщо в двобої з Сенченком у мене з'явиться шанс нокаутувати його, я його не упущу", - наводить слова чинного чемпіона світу сайт компанії К2.

Нагадаємо, бій відбудеться 10 квітня у Донецьку.