Українська правда

Менеджер Хея: Кличку повинно бути соромно

Сергей Шемшученко — 6 січня 2011, 10:35

Володимиру Кличку має бути соромно за те як він вів переговори про бій Девідом Хеєм.

Про це заявив Адам Бут, менеджер чемпіона світу у надважкій вазі за версією WBA британця Девіда Хея, коментуючи призначений на 30 квітня бій Кличко - Чісора.

Телеканал Sky Sports не міг транслювати бій Кличко- Хей 30 квітня через те, що в них запланована трансляція бою чемпіона світу у першій напівсередній вазі за версією WBA Аміра Хана.

Sky затвердив дату 2 липня, команда Хея погодилася, але висловила незгоду в тому, щоб Кличко проводив проміжний двобій до зустрічі з Хеєм.

"Було дуже багато людей, що знають, що Володимир усе ще не хоче цього бою. Це ганьба. Це сором для боксу, що об'єднавчий двобій ніяк не відбудеться зараз, тому що Девід уже прогинається як може. Ми погодилися на кожну їхню безглузду вимогу. Із самого початку вони хотіли 50 на 50. Девід погодився, навіть незважаючи на те, що завдяки продажам трансляцій на каналі Sky Box Office ми кладемо в загальну касу в три або чотири рази більше, ніж Клички.

Вони сказали, що бій повинен транслювати їхній німецький канал [RTL], і, хоча наш німецький канал [ARD] був готовий заплатити за трансляцію більше, ми погодилися. Вони заявили, що не приїдуть в Англію для проведення двобою. Девід погодився: "Добре, я поїду в Німеччину".

Вони сказали, що Володимир повинен бути в червоному куті рингу, Володимир повинен виходити другим, ім'я Володимира повинно бути першим на постері й усі ці безглузді, егоїстичні речі. Але Девід сказав: "Добре, прийнято, просто нехай він вийде зі мною на ринг". Ну й наостанок ми маємо дату 2 липня, ми погодилися, канал Sky затвердив дату, а зараз Клички раптом усе змінили й сказали: "Тепер ми робимо бій із Чісорою". Володимиру повинно бути соромно", - цитує Бута allboxing.ru з посиланням на boxingscene.com.