Українська правда

Маскаєв знає, як Кличку треба бити Пітера

Сергей Шемшученко — 7 жовтня 2008, 17:34

Для того, щоб перемогти Семюеля Пітера, Віталію Кличку потрібно правильно розпорядитися своїм техніко-тактичним арсеналом, продемонструвати всі свої сильні сторони. Таку думку висловив російський боксер Олег Маскаєв в інтерв'ю виданню "Блик".

"Насамперед, це фізичні дані українця. Зріст, розмах рук - це все при ньому. Йому потрібно постаратися утримати Пітера на далекій дистанції. І звідти боляче "жалити", - відзначив О. Маскаєв.

"Наважуся дати Кличку-старшему ще одну пораду: якщо Пітеру вдасться розірвати дистанцію, йому у жодному випадку не можна відступати у ближньому бою", - додав російський боксер.

"Мої симпатії будуть однозначно на стороні Віталія", - наводить слова боксера ЛIГАБiзнесIнформ.

Нагадаємо, 8 березня О. Маскаєв програв С. Пітеру технічним нокаутом.

Бой між Віталієм Кличком і Семюелем Пітером відбудеться 11 жовтня в Берліні. Він стане першим виходом Віталія на ринг майже за чотири роки: у грудні 2004 року боксер провів єдиний добровільний захист завойованого декількома місяцями раніше вакантного титулу чемпіону світу WBC, а восени 2005 року після неодноразових перенесень обов'язкового захисту поясу проти Хасіма Рахмана відмовився від нього і оголосив про свій відхід з боксу. Згодом WBC привласнив Кличку титул почесного чемпіона (Champion Emeritus), що дає право у будь-який момент кинути виклик чинному чемпіону світу.