Українська правда

Маскаєв написав листа Кличку: Ти можеш бігати, але ти не зможеш сховатися

Сергей Шемшученко — 28 лютого 2009, 11:39

Сайт Eastsideboxing.com опублікував відкритий лист екс-чемпіона WBC у надважкій вазі й обов'язкового претендента на цей титул Олега Маскаєва, адресоване діючому володарю цього титулу Віталію Кличку.

На початку свого послання Маскаєв нагадує Кличку, що він переміг українця ще в любителях і вимагає визнати це.

"Дорогий Віталію, давай припинимо ці дурості. Коли я бився з тобою на першості Збройних сил, я нокаутував тебе в першому раунді. Ти був сильно вражений, і твої секунданти викинули рушник. Вистачить займатися відмовками, вистачити говорити неправду, будь чоловіком і визнай це. Це була наша перша зустріч на ринзі."

Далі Маскаєв докоряє Кличку, що той хоче битися з боксерами, які не перемагали сильних суперників і заявляє, що Віталію не уникнути бою з ним.

"Ти говориш, що хочеш зустрітися з Арреолой, Хеєм або Дмитренком, я не звинувачую тебе в цьому... жоден з них жодного разу не перемагав боксера з першої десятки рейтингу.

Згадай слова Джо Луїса: - "Ти можеш бігати, але ти не зможеш сховатися". З якихось причин ти всіма силами намагаєшся уникнути двобою з мною. Я не знаю, у чому тут справа, у психології або в чомусь ще. Іноді боксер просто має ключ до свого суперника... як Мозлі до Де Ла Хойе і Форрест до Мозлі. Вони перемагали них в аматорах і в професіоналах теж одержали над ними перемоги. Віталій, я знаю, як перемогти тебе. Я переміг тебе в аматорах, і зроблю це знову, як тільки ти знайдеш у собі сміливість зустрітися з мною на ринзі".