Українська правда

Марко Хук: Хей і Клички знищать Повєткіна

Сергей Шемшученко — 19 липня 2012, 18:58

Росіянин Алєксандр Повєткні повинен битися з рівними собі, наприклад, провести бій-реванш з чемпіоном світу за версією WBO в першій важкій вазі Марко Хуком.

Про це заявив сам німецький боксер, повідомляє boxingnews.com.ua.

"Тільки що прочитав, що менеджер Повєткіна Хрюнов не виключає можливості бою між Повєткіним і Хеєм. Я здивований такою самовпевненістю. Минулої суботи ми побачили, що Хей - неймовірний боєць", - сказав він.

"Я хотів би ще раз зустрітися з Повєткіним, щоб виправити мою помилку, яка полягала в тому, що я не нокаутував його на початку бою. Я хотів би відібрати титул саме у Повєткіна, щоб довести, що мої розчарування і гнів з приводу рішення суддів у першому бою не були безпідставними. Після цього я буду готовий зустрітися з Кличком і Хеєм", - сподівається він.

"Я дотримуюся думки, що я став би хорошим суперником для всіх вищезазначених боксерів. У бою з чесним рефері мене нічого не зупинить. Зараз я сильніше, ніж будь-коли. У минулу суботу вперше за багато часу ми побачили захоплюючий поєдинок у суперважкій вазі. Я хотів би продовжити цей почин. Я впевнений, що у Повєткіна немає жодних шансів проти Девіда Хея та братів Кличків", - цитує Хука 24boxing.com.ua.