Українська правда

Котельник: Недооцінки Майдани немає

Сергей Шемшученко — 4 лютого 2009, 15:38

Чемпіон світу у молодшій напівсередній вазі за версією WBA українець Андрій Котельник (30-2-1, 13 Kо) не збирається недооцінювати суперника у бою з претендентом на титул з Аргентини Маркосом Майданою (25-0-0, 24 KO).

"Це перспективний боксер з хорошим ударом. Хоча, я вважаю за краще думати про свої сильні сторони, а не про його", - вважає українець.

На його думку, головна небезпека в будь-якому поєдинку одна і та ж: можна пропустити всього лише один точний удар, і тоді вся підготовка зійде нанівець. Зі всіма опонентами, - вважає Котельник, - зокрема з Майданою, треба бути обережним.

"В цілому ж мені траплялися суперники і сильніше за Майдану. Якщо проявлю свої кращі якості, перемога від мене нікуди не втече", - сказав український чемпіон.

"Так, послужний список у парубка на перший погляд значний - 25 перемог в 26 боях. Але я взагалі-то з сумнівом ставлюся до такої ось переможній серії. Майдану просто грамотно вели, не дозволяли битися з справді гідними суперниками. Бій зі мною - перший титульний поєдинок в його кар'єрі", - додав боксер.

"Вийдемо на ринг, а там розберемося, хай доведе, що справді непереможний. З мого боку мови про недооцінку суперника, природно не йде: офіційний претендент, як-не-як, а навіть просто боксувати за титул далеко не кожному дано" - цитує Котельника Sportbox.ru.

Нагадаємо, бій Котельник - Майдана відбудеться 7 лютого у Ростоці (Німеччина) в андеркарте поєдинку Руслана Чагаєва з Карлом Девісом Драмондом.