Українська правда

Котельник готовий нокаутувати Хана

Сергей Шемшученко — 29 травня 2009, 11:27

Чемпіон WBA у першій напівсередній вазі Андрій Котельник вважає, що йому треба бути в "три рази сильніше" за молодого британського боксера Аміра Хана. Бій боксерів відбудеться 27 червня в Лондоні.

За словами 31-річного українця він вже стикався з несправедливим суддівством у Великій Британії. У 2005 в Ноттінгемі він поступився чемпіону Європи Джуніору Віттеру, а в 2007 році в Ліверпулі нічия з Сулейманом Мбайе не дозволила йому завоювати титул WBA.

"Поєдинок з Віттером був нічийним, - цитує Котельника BBC. - Мені необхідно бути в три рази сильніше, щоб бути впевненим у своїй перемозі. У бою проти Мбайе я теж мав перевагу, очевидну перевагу. Однак я не думаю, що хтось у Великій Британії налаштований проти мене. Я очікую справедливого суддівства".

Зазначимо, Котельник здобув чемпіонський титул теж на туманному альбіоні, перемігши валлійца Гевін Різа технічним нокаутом у дванадцятому раунді.

"Я не експерт з Хану, - продовжив Котельник. - Я знаю, що він швидкий і володіє хорошими рефлексії, але я теж добре б'юся, і мої переваги - це мої боксерські навички та техніка. Я завжди готуюся до дванадцятираундового бою. Але якщо випаде можливість для нокауту, я нокаутую його, чому б ні? Це ж не настільний теніс".

allboxing.ru