Українська правда

Костя Цзю: "Хто такий Девід Хей?"

Сергей Шемшученко — 25 грудня 2010, 17:38

Бій між Володимиром Кличком і Девідом Хеєм - це всього лише бій.

Таку думку висловив колишній абсолютний чемпіон світу в першій напівсередній вазі Костя Цзю, коментуючи заяву президента промоутерської компанії Golden Boy Оскара Де Ла Хойї, який назвав бій між Кличком і Хеєм "подією світового масштабу", пише allboxing.ru, посилаючись на BoxingScene.com.

"Оскар Де Ла Хойя нещодавно сказав, що бій між Кличком і Хеєм - це велика подія. Я не згоден з Оскаром. Для мене це всього лише ще один бій. Так, брати Клички відомі у всьому боксерському світі і протягом декількох років володіють чемпіонськими поясами. Але хто такий Девід Хей? Він ще має пройти справжню перевірку", - сказав боксер.

Також Цзю висловив незгоду з тими, хто вважає, що чемпіон світу в суперважкій вазі Володимир Кличко, який відмовився через травму від поєдинку з британцем Дереком Чісорою, вирішив просто уникнути цього бою.

"Я не згоден з думкою, що Кличко відмовився битися з Чісорою через якісьь закулісні чинники. Я не вірю в це. Я знаю професійний бокс зсередини. Теоретично можливо, що хтось за яких-небудь безглуздих причин може відмовитися від бою, але це не той випадок. Володимир був насправді травмований. Не можу сказати, що я добре знайомий з братами, але тим не менш", - підсумував Костя.