Українська правда

Корнєєв про припинення існування Українських отаманів нічого не писав

Сергей Шемшученко — 9 квітня 2014, 12:40

Білоруський легіонер українського клубу Сергій Корнєєв заявив, що дозволив створення своєї сторінки у соціальній мережі, проте сам особисто там записів не робив, довіривши це модератору

Про це Корнєєв розповів під час засідання дисциплінарної комісії Українських отаманів, повідомляє прес-служба Федерації боксу України.

"Переважну більшість часу я знаходжуся на тренуваннях та зборах і не маю особливої можливості для спілкування з прихильниками клубу та моїми фанами в соціальних мережах, тож дозволив вести сторінку окремій людині - модератору", - зазначив він.

"Єдиним моїм проханням було те, що б він не розміщав на сторінці нецензурних висловів та усю важливу інформацію узгоджував зі мною. Останнім часом я увесь свій час приділяв підготовці до поєдинків за Українських отаманів, тому особливо не відстежував інформацію, яка викладалася на сторінці.

Це, напевно, і стало приводом людям публікувати матеріали без мого відому й надалі. І як результат з’явився пост, який наробив стільки галасу", - каже Корнєєв.

Він вибачився перед уболівальниками, тренерами та своїми партнерами по команді за цей прикрий інцидент.

Також боксер подякував керівництву клубу за розуміння у вирішенні цієї проблеми.

Як повідомлялося раніше, Корнєєв на своїй сторінці у соцмережах заявив, що Українські отамани можуть припинити своє існування.