Українська правда

Колеснікову вручили боксерську нагороду

Сергей Шемшученко — 9 листопада 2011, 13:42

8 листопада відбувся урочистий вечір, присвячений врученню нагород видатним представникам Всесвітньої боксерської Асоціації за вагомий внесок у розвиток і популяризацію професійного боксу у світі в 2011 році.

Це був другий захід, у проведенні якого компанії Union Boxing Promotion сприяв партнер - стадіон "Донбас Арена", йдеться у прес-релізі.

За вагомий внесок у розвиток професійного боксу в Донецьку і активну участь в 90-ій міжнародній Конвенції WBA був відзначений віце-прем'єр-міністр України Борис Колесніков. Також був нагороджений губернатор Донецької області донецький міський голова Олександр Лук'янченко, секретар донецької міської Ради Микола Левченко, заступник донецького міського голови Геннадій Ткаченко.

Нагороду за розвиток професійного боксу в Україні отримало керівництво Union Boxing Promotion: почесний президент Геннадій Узбек, президент Юрій Рубан, генеральний менеджер Дмитро Єлісєєв і спонсори та партнери компанії.

Були відзначені і члени ради директорів WBA, а також компанія Golden Boys Promotion.

За видатну відданість до роботи і почуття обов'язку, як у світі боксу, так і за його межами нагороди отримали легенда 70-80-х років Робето Дюран (Панама), чемпіон світу 1987 року Донні Лалонд (Канада) і чемпіон світу WBA Віктор Калежас (Пуерто Ріко).