Українська правда

Кличко: Сподіваюся, що бій з Хеєм все-таки відбудеться

Сергей Шемшученко — 8 лютого 2011, 13:13

Чемпіон світу у надважкій вазі за версіями IBF/IBO/WBO Володимир Кличко знову заявив, що не втрачає надії битися 2 липня із чемпіоном з версії WBA Девідом Хеєм.

"Думаю, що після тієї кількості нісенітниці, яку наговорив Хей, він повинен вийти в ринг. Він намагався бути розумним, але в остаточному підсумку загнав себе в кут. Він каже про свою спадщину, але, я буде відвертим, я не бачу в нього ніякого минулого.

Думаю, що це не тільки моя думка, але й думка більшості вболівальників. Я знаю, що британські шанувальники боксу з нетерпінням чекають цього бою, і сподіваюся, що зможу їх порадувати й битися з Девідом Хеєм.

Ми погодили усі фінансові питання, погодившись на розподіл гонорару в пропорції 50:50. І, звичайно, цей бій може принести багато грошей, але це не проблема в цей момент. Як я й казав, можу підтвердити дату - 2 липня. Відповідь від Девіда була такою: "Я не хочу, щоб ти проводив двобій до нашого боя".

Як б там не було, дата підтверджена. Німеччина або Велика Британія? Це не має значения", - цитує Кличка-молодшого championat.ru з посиланням на BBC.