Українська правда

Кличків вже обізвали "сестрами"

Сергей Шемшученко — 16 грудня 2008, 19:40

Офіційний претендент на чемпіонський пояс Всесвітньої боксерської ради (WBС), яким володіє українець Віталій Кличко, кубинець Хуан-Карлос "Чорна Пантера" Гомес планує разом з Девідом Хеєм позбавити бокс від "набридливих українських сестер" Кличко.

"Я розумію, що відчуває цей хлопчина і що він думає. Насправді, між нами багато спільного. Ми обидва були кращими в першій важкій вазі, зараз ми обидва хочемо бути кращими супертяжами і позбавитися від цих набридливих українців. Але, Девід, у мене є порада для тебе: Тримай свої руки подалі від Віталія! Він мій.

Ти можеш зайнятися Володимиром, якщо хочеш. Він буде для тебе завданням трохи легшим. Якщо ж ти так відчайдушно хочеш бою з Віталієм, тобі доведеться почекати, поки я заберу у нього пояс. А коли ми повалимо сестер Кличків з престолу, можемо подумати про бій один з одним і з'ясуємо, хто кращий супертяж у світі. Для мене буде честю перемогти тебе і стати абсолютним чемпіоном світу в суперважкій вазі", - цитує Гомеса Boxingscene.com.

Нагадаємо ситуацію. Гомес є обов'язковим претендентом на пояс Віталія. Більш того, WBC зобов'язала українця зустрітися з ним. Але Віталій буквально днями домовився про поєдинок з Хеєм, щоб покарати його за нахабство (колаж в одному з чоловічих журналом, де британець тримає в руці "відрізану" голову Володимира Кличка).

Поєдинок з Гомесом, за словами Віталія, для нього не цікавий, оскільки не мотивує його. Поєдинок з Хеем відбудеться, навіть якщо WBC не санкціонує його. У такому разі він просто буде не титульним.

newsru.ua