Українська правда

Хей збирається очистити бокс від східноєвропейців

Сергей Шемшученко — 3 квітня 2009, 13:53

Британський претендент на титули Володимира Кличка Девіл Хей розповів про свою місію у очищенні надважкого дивізіону від східноєвропейських боксерів.

"Я переслідував Володимира навколо столу переговорів протягом останніх трьох місяців. У такому ж дусі я буду переслідувати його 20 червня. Він уже показав, чим він є в ході цих переговорів. Він ніколи і не хотів цієї зустрічі, і погодився тільки тоді, коли задовольнили всі його побажання", - сказав Хей.

За словами Хея, в ринзі та за столом переговорів Володимир любить почувати себе комфортно.

"Він неохоче погодився поставити підпис під контрактом, і також неохоче він працює правою рукою в бою. Він психічно слабкий боксер і завжди боявся ризикувати", - додав британець.

Як розповів претендент, він вивчав українського чемпіона протягом довгих років, подивився всі бої Кличка-молодшого і вивчив всі звички і риси.

"Я знаю Володимира краще, ніж його брат Віталій. Я знаю Володимира краще, ніж він знає себе сам. Я гарантую, що виграю у нього видовищним нокаутом. Я його найгірший кошмар", - сказав боксер.

"Я доб'юся цієї перемоги в ім'я боксу. Я зроблю це ради Джека Демпсі, Рокі Марчіано, Джо Луїса, Мохаммеда Алі, Джо Фрейзера і всіх великих надважковаговиків в історії, які не відрізнялися великими габаритами. Я почуваю себе так, ніби мене послали усі великі боксери минулого, щоб очистити і зберегти дивізіон. Моя місія полягає в тому, щоб врятувати бокс від захоплення східноєвропейцями, від клонів Івана Драго. Операція по зачистці розпочнеться з Володимира 20 червня", - наводить слова Хея Нayemakerboxing.com.