Українська правда

Хей завершить кар'єру тільки після бою з Кличками

Сергей Шемшученко — 6 квітня 2010, 10:56

Девід Хей хоче провести на професійному рингу ще чотири поєдинки і піти зі спорту.

І перш за все, британець хоче провести об'єднавчі поєдинки проти братів Кличків, розповів Хей в інтерв'ю BBC Sports.

"Я хочу завершити кар'єру, коли мені виповниться 31 рік. Моя мета - провести чотири бої, і я повинен поспішати, тому чим швидше ми організуємо ці бої (проти Віталія та Володимира Кличків), тим краще", - сказав Хей.

За словами Хея, він хотів би зустрітися з Кличком на футбольному стадіон "Уемблі" в Лондоні, і передбачається, що цей бій може принести кожному учаснику близько 10 мільйонів фунтів.

"Я хочу таких значних боїв, боїв, які хочуть бачити глядачі. Ми збираємося обміркувати свої майбутні дії. Їм обом (братам Кличкам) незабаром належить провести поєдинки, і коли вони виконають свої зобов'язання, ми сядемо за стіл переговорів і домовимося. Коли ми б не зустрілися на рингу, це буде чудовий поєдинок", - продовжує Хей.

Однак переговори з будь-яким з братів Кличків навряд чи будуть простими, тому що команда Хея має намір наполягати на рівному розподілі призового фонду в об'єднувальному поєдинку.

"Зараз Девід і брати Клички будуть вести переговори на рівних, тому що всі вони володіють чемпіонськими титулами. Подивимося, чи приймуть це Клички, оскільки вони, схоже, вважають, що завжди заслуговують більшої частки.

Перше, що їм слід зрозуміти, - це те, що бій буде на умовах рівного розподілу призового фонду. Також я не можу зрозуміти, чому цей бій обов'язково має відбутися в Німеччині, адже Девід може заповнити великий футбольний стадіон в Англії", - відзначив Калле Зауерланд в інтерв'ю The Sun.

allboxing.ru