Українська правда

Хей розкрив подробиці своїх переговорів з Кличками

Сергей Шемшученко — 8 листопада 2010, 16:05

Британець Девід Хей розповів про те, чому братам Кличкам потрібен поєдинок з ним, а також розкрив подробиці своїх переговорів з українцями.

Про це повідомляє sportbox.ru, посилаючись на видання Bild.de.

"Кличко вимагає: якщо ти двічі переможеш мене, то після цього повинен зустрітися з моїм братом. Це все має відбуватися в рамках нашого шоу, в якому ми визначаємо все - від рукавичок до місця проведення", - сказав британець.

"Менеджмент Кличків прагне тиснути на суперників. Але зі мною це не пройде. Я пропонував їм поділити доходи навпіл. Але вони цього не захотіли", - заявив Хей.

"Я знав, що бій Кличка проти Бріггса не стане прогулянкою. Але ж Віталій бився проти старої людини, хворої на астму. Я не сприймаю це всерйоз. Вони провели більше ніж по півсотні боїв, але, в основному таких, як останній", - зазначив боксер.

"Єдиний серйозний бій Віталій провів проти Леннокса Льюїса. І він його програв. За десять років вони не провели жодного вартісного поєдинку, включаючи ті, в яких вони поступилися", - продовжив британець.

"Тому Кличкам перед завершенням кар'єри потрібен бій зі мною. Це той поєдинок, про який люди будуть згадувати", - підсумував він.