Українська правда

Хей каже, що ніколи не відмовиться від бою з Кличком

Сергей Шемшученко — 23 травня 2012, 19:14

Екс-чемпіон світу британець Девід Хей спростував інформацію про те, що він відмовився від поєдинку проти українського боксера Віталія Кличка.

"Для мене не мало сенсу відмовлятися від бою, до якого я відчайдушно прагнув, - цитує Хея Boxingscene.com.

- Пам'ятаєте, ідея організації поєдинку з Чісорою полягала в наступному: перемога повинна вивести мене на бій з Віталієм Кличком. Такими були мій план і причина повернення на ринг. Хочу битися 14 липня, а потім знову у вересні. Про це я усім кажу вже упродовж місяців.

Мені ясне одно - К2 намагаються захистити старіючого Віталія і, по можливості плавніше супроводжувати його в політику. У політиці найголовніше - популярність, а популярність Віталія на Україні сильно б похитнулася, відправ я його в нокаут перед відходом з боксу.

Для нього дуже важливо продовжити переможний хід, до завершення кар'єри побиваючи мішків. Це сприятливо для його політичної кар'єри. На цьому етапі кар'єри Віталій найменше потребує жорстких суперників.

Однією ногою він вже знаходиться у відставці. На жаль, Віталій вибере в суперники боксера, в якого не буде проти нього анінайменшого шансу. При цьому, він буде усім розповідати про те, що це я відмовився від поєдинку. Я ніколи не відмовлюся від бою з Віталієм.

Нагадаємо, що 14 липня Хей вийде на ринг проти співвітчизника Дерека Чісори, повідомляє sportbox.