Українська правда

Хей: Бій з Кличком збере більше грошей, ніж Льюїс - Тайсон

Сергей Шемшученко — 20 червня 2011, 23:39

Фінансова вигода від поєдинку Девіда Хея та Володимира Кличка змусила британця дещо по-іншому подивитися на свого суперника.

Таке враження складається з його слів, котрі наводить портал Вoxingscene.com.

"Можливо, деякі подумають, що всі мої заяви на адресу братів Кличків, це неповага до супротивника і повна відсутність смаку, але саме вони допомогли мені опинитися там, де я перебуваю зараз", - заявив Хей.

"Головне, щоб глядачі не залишалися байдужими до мене, нехай у тій чи іншій мірі, а інше неважливо. Більшість розуміє, що я говорю все це несерйозно, але це підігріває інтерес до поєдинку і має зробити його цікавим", - продовжив він.

"Коли я не був чемпіоном, я говорив дуже багато. Я був претендентом, так що я робив все, щоб привернути до себе увагу. Тоді це приносило дивіденди у вигляді більшої кількості переглядів моїх боїв. Тепер у мене є титул, і я не думаю, що мені потрібно більше витворяти те, що раніше", - розмірковує Хей.

Хей також заявив, що майбутній поєдинок проти Кличка може перевищити РРV покупок 800,000, які були скоєні під час поєдинку Майка Тайсона і Леннокса Льюїса.

"Кількість покупок платної трансляції буде говорити сама за себе, але я вірю, що воно буде більшою, ніж у поєдинка Тайсона та Льюїса. Вони обидва були на піку кар'єр, але наш бій буде зустріччю двох чемпіонів на своїх вершинах", - цитує британця boxnews.com.ua.