Українська правда

Глазков готується до турка у Львові

Сергей Шемшученко — 26 червня 2009, 21:11

Український дебютант профі-рингу В'ячеслав Глазков готується до першого бою із турком Озканом Сельтінкайя (15-5-1, 9 КО) у Львові.

"Проводжу завершальні тренування зі своїм новим тренером Ігорем Рябовим. Тут хороші спаринг-партнери та всі умови для продуктивної роботи. 29 червня вирушаю до Москви", - наводить слова володар бронзи Пекіну-2008.

За словами Глазкова, Озкан Сетінкая - досвідчений боєць. "Він уже провів 15 боїв, здобув 9 перемог. Думаю, зустріч буде не з легких. Я буду боксувати в андеркарті. Головний бій вечора: Григорій Дрозд - Дернел Вілсон. До речі, з росіянином ми тренувалися разом", - додав спортсмен, який дебютує на профі-рингу 2 липня у Москві.

Окрім того, Глазков пояснив, чому зупинив свій вибір на російському промоутері Германі Тітові.

"Після бронзової медалі на Олімпійських іграх мені пропонували співпрацювати Sauerland, Universum, К2 East Promotions ... Але все зваживши, вирішив укласти контракт з Германом Тітовим. По-перше, Тітов - найкращий промоутер Росії останніх років, по-друге він запропонував такі умови, які задовольнили всі сторони, і найголовніше - в Росії я буду набагато ближче до своєї сім'ї, ніж у Німеччині або США. У компанії Тітова є і свій тренувальний табір в Америці, де можна не тільки тренуватися, але й проводити бої", - наводить слова боксера Спорт | Сегодня.