Українська правда

Енді Лі готує Кличка до бою зі Чагаєвим

Сергей Шемшученко — 12 червня 2009, 17:20

Чемпіон світу за трьома версіями (WBO, IBF та IBO) Володимир Кличко припідняв завісу над профтаємницею його нових спаринг-партнерів під час підготовки до бою з Русланом Чагаєвим. Так, одним із боксерів, які готують Кличка-молодшого до поєдинку із узбеком є відомий ірландський спортсмен Енді Лі.

Окрім зміни спаринг-партнерів, українець почав терміново вивчати стиль Чагаєва.

"Можу навести вам приклад одного з моїх вечорів у тренувальному таборі. Вечірнє заняття більш насичене, ніж ранкове, і в залі, до речі, частенько присутні глядачі. В основному це відпочиваючі або місцеві жителі", - розповів сам боксер.

"Спочатку я проводжу руханку, потім тайпую руки та проводжу бій з тінню, після чого працюю зі спаринг-партнерами. Один з них - Енді Лі, досить відомий в Штатах боксер ірландського походження. Після спарингів - два раунди роботи з грушею на платформі. Так підвищується швидкість і точність ударів. Ну а на закуску - вправи для зміцнення м'язів шиї. Після всього, настає час фізіотерапевта і перегляд записів боїв Чагаєва", - цитує Кличка-молодшого газета "Новая".

Нагадаємо, Володимир Кличко та Руслан Чагаєв зустрінуться у бою 20 червня у Гельзенкірхені (Німеччина). Енді Лі битиметься в андеркарті головного поєдинку вечора.