Українська правда

Екс-промоутер Кличків назвав Валуєва "найбільшим боягузом у світі"

Сергей Шемшученко — 2 червня 2009, 09:47

Керівник німецької промоутерської компанії Universum Клаус-Пітер Коль назвав чемпіона світу в надважкій вазі за версією WBA Ніколая Валуєва найбільшим боягузом. Так він прокоментував небажання росіянина зробити пасивне захисне щеплення від гепатиту, щоб провести бій з Русланом Чагаєвим.

Нагадаємо, що 30 травня ці боксери повинні були провести двобій у Хельсінкі (Фінляндія), однак його довелося скасувати через те, що в крові Чагаєва був виявлений антивірус гепатиту B.

"Валуєв - найбільший і найважчий супертяж у світі, але він також найбільший і найважчий боягуз у світі. Він боїться не тільки Чагаєва, але навіть маленького шприца з голкою, який би забезпечив його безпеку в бої. Маленького уколу з пасивним або активним щепленням вистачило б для проведення бою. Можливо, прийдеться провести розслідування, тому як, на мій погляд, є інші причини для скасування цього бою.

Ми притягнемо до відповідальності людей, причетних до зриву двобою. Але спершу ми дочекаємося рішення WBA, щоб прийняти зважені кроки щодо наших дій у юридичному полі", - цитує Коля Boxing.de.

championat.ru