Українська правда

Дзинзирук: За три роки проведу шість боїв

Сергей Шемшученко — 13 лютого 2010, 12:24

Український боксер Сергій Дзинзирук, який нещодавно розірвав контракт з німецьким клубом Universum, найближчим часом вирушить у США.

Продовжувати кар’єру українець має намір під опікою американських промоутерів Арті Пелулло (Banner Promotions) і Гарі Шоу (Gary Shaw Productions).

"Угоду розраховано на три роки щонайбільше або на шість боїв. Промоутери зацікавлені в тому, щоб проводив якомога більше поєдинків. У межах розумного я лише “за”. Вони кажуть, що шість двобоїв проведу за два роки, а не за три. Побачимо", - розповів Дзинзирук в інтерв'ю "Львівській газеті".

Сергій додав, що його тренером може стати Олександр Поліщук.

"Якщо він не буде зайнятий в Україні, то тренуватиме мене в Америці. Якщо матиме справи тут, то знайду собі тренера вже в США".

Тим часом нові промоутери українця не шкодують компліментів на його адресу.

“Сергій хоче боїв в Америці, найсильніших суперників, прагне об’єднати пояси. На мій погляд, він найкращий у своєму дивізіоні!” – переконаний А. Пелулло.

“Недарма Сергія називають “Бритвою” – він ріже суперників на шматки! Його дебют у США відбудеться навесні. Тренуватиметься боксер у Лос-Анджелесі",– зазначив Г. Шоу.

Нагадаємо, 33-річний Сергій Дзинзирук здобув пояс WBO в молодшій середній вазі (до 69 кг) у грудні 2005 року. Востаннє він виходив у ринг аж у листопаді 2008-го.