Українська правда

Девід Хей стверджує, що веде переговори з Кличками

Сергей Шемшученко — 29 жовтня 2008, 08:56

За словами колишнього абсолютного чемпіона світу в першій середній вазі Девіда Хея, його менеджер Адам Бут зараз веде попередні переговори з представниками чемпіонів світу в суперважкій вазі Володимиром Кличком і Віталієм Кличком. Переговори стосуються організації поєдинку проти одного з братів влітку наступного року, повідомляє allboxing.ru .

Хей відзначив, що якщо 15 листопада він отримає ефектну перемогу над відомим американським суперважковаговиком Монте Барреттом, у нього з'являться хороші шанси на бій проти одного з українців.

"Адам веде переговори з обома братами і їх представниками, і повідомив мене, що якщо в бою з Барреттом я виглядатиму добре, є великі шанси на те, що я можу зустрітися з одним із братів літом наступного року, - наводить слова Хея BoxingScene.com. - Для мене це величезний стимул вийти проти Барретта і показати, що я майбутній чемпіон світу в суперважкій вазі.

Хей також відзначив, що якщо бій з Володимиром Кличком організувати не вдасться, він готовий зустрітися з його старшим братом Віталієм, який нещодавно переконливо розгромив чемпіона WBC ув суперважкій вазі нігерійця Семюела Пітера.

Хей впевнений у тому, що він зможе провести поєдинок проти Віталія Кличка абсолютно в іншому ключі.

"Я не стоятиму перед Віталієм так, як це робив Пітер. Я атакуватиму його з самих різних кутів, оскільки я відзначив, що він поволі рухався на ногах, - сказав Хей. - Так, у нього важкий і жорсткий удар, але повільні ноги. Можливо, це наслідок травм і операцій. У цьому бою Пітер підтвердив мою правоту щодо сучасного стану суперважкої ваги. Дивізіону необхідний швидкий і динамічний суперважковаговик, який струсить його".