Українська правда

Чигаєв відмовився підписувати контракт з WSB

Сергей Шемшученко — 1 квітня 2010, 16:37

Чемпіон Європи з боксу Георгій Чигаєв не збирається укладати контракт з "Світовою серією боксу", яку організовує AIBA.

"Представник "Світової серії боксу" зробив мені пропозицію підписати контракт. Умови були непоганими, проте я не бачив повноцінного контракту, а деякі з пунктів мене просто шокували.

Наприклад один з них: "Я зобов'язуюсь підписати контракт з агентом". З яким не уточнюється. Одразу виникає запитання, який контракт і з яким агентом? Можливо вантажника чи будівельника? Тобто не було конкретики, а виходячи з цього не було і позитивної відповіді", - наводить слова боксера сайт Федерації боксу.

"Я не хочу поспішати в прийнятті такого рішення. Протягом року я стежитиму за цією організацією, яка була створена лише нещодавно. Якщо в інших боксерів, які вже підписали контракти із WSB, не буде проблем, то я розгляну умови", - додав капітан збірної України.

Боксер також розповів, що наразі разом зі збірною проходить завершальний етап підготовки до чемпіонату Європи.

"На зборах були присутні три команди, які поїдуть, а деякі вже поїхали, на міжнародні турніри у Францію, Вірменію та Туреччину. Особисто я візьму участь у міжнародному турнірі "Кубок Президента", що відбудеться у столиці Вірменії Єревані. До цього турніру ставлюся дуже відповідально і намагатимусь пройти якомога далі, аби провести як найбільшу кількість поєдинків", - розповів Чигаєв.