Українська правда

Чемберс: Я переміг Дмитренка несподіваними ударами

Сергей Шемшученко — 8 липня 2009, 09:53

Едді Чемберс (35-1, 18 KOs) переміг Олександра Дмитренка (29-1, 19 KOs) у поєдинку за право битися із Володимиром Кличком несподіваними ударами, від яких українець не міг ухилитися.

Про це заявив сам американський боєць у коментарі Fightnews.

"Були моменти у дванадцятому раунді, коли я змушував Дмитренка тікати, щоб втриматися і вижити. Це говорить багато про нього і його здатність виживати, про його серце і чесність у бою", - сказав боксер.

"Я переміг його деякими різкими ударами, які він не міг побачити заздалегідь. Він не міг втекти від цих ударів - це каже про його серце, але не про мою неактивність", - додав Чемберс.

За його словами, люди не думали, що він вміє битися, "проте я довів, що швидкість - це сила". "Я набагато сильніший, ніж думають люди. Немає жодного бійця у надважкому дивізіоні, який би міг впоратися зі мною та моєю швидкістю також", - переконаний претендент на титул Володимира Кличка за версією WBO.

Чемберс також вважає, що перемагав у бою вже з перших раундів, але був невпевненим після оголошення рахунку.

"Я не знав, що казав ведучий, але я почув як незадоволені глядачі, отже, я гадав, що не програю за очками. Я хвилювався до кінця і навіть коли останній рахунок був оголошений і назвали моє ім'я, я не був повністю задоволеним чи щасливим, бо я не знав, що відбувається. Лише коли підняли мою руку, я зрадів", - додав він.